Epson Print365

Het meest eenvoudige printabonnement in de zakelijke markt. Print365 van Epson is 365 dagen per jaar onbezorgd printen met standaard printbundels voor een vast bedrag per printer per maand.

Print365 is het complete printabonnement voor het MKB, dat wordt geleverd inclusief de nieuwste zakelijke inkjetprinters van Epson, alle verbruiksmaterialen, drie jaar on-site service en Document Capture Pro scannersoftware.

 

 

 

klik voor meer informatie...

Epson Print365: printen zonder zorgen

Een printabonnement voor een vast bedrag per maand

Bijna iedere organisatie gebruikt printers. Maar niemand wil tijd kwijt zijn aan het uitzoeken van een nieuwe printer, het vervangen van toners en cartridges of het wachten op reparaties en vervangende onderdelen, terwijl de afdrukken eigenlijk gisteren al nodig waren. Daarbij is het vaak ingewikkeld om overzicht te houden op de hoeveelheid afdrukken, het inktverbruik en alle extra kosten die aan zakelijk printen verbonden zijn. Eigenlijk zou uw printervloot gewoon moeten werken, zonder dat u er omkijken naar heeft. Daarom is er nu Print365 van Epson, een alles-in-één zakelijke printoplossing, waarbij u voor een vast bedrag per maand in de printbehoeften van uw organisatie kunt voorzien.

Géén zorgen meer over printkosten buiten uw bundel, géén zorgen over de beschikbaarheid van verbruiksmaterialen en géén zorgen over printeronderhoud? Dat kan. Print365 van printerfabrikant Epson voorziet uw organisatie van een zakelijk printabonnement voor een vast bedrag per maand, met printabonnementen voor bedrijven waar de printer nooit stilstaat, maar ook voor bedrijven die slechts enkele prints per week maken.

Hoe werkt het?

Allereerst kiest u een printer en een bundel die bij uw gebruik past. De bundels van Print365 starten bij 39 euro per maand en u kunt al onbeperkt printen, scannen en kopiëren voor slechts 189 euro per maand. U houdt bovendien eenvoudig controle over uw kosten. Afhankelijk van uw abonnementsvorm betaalt u gedurende 36 maanden een vast maandbedrag, met de garantie dat u 36 maanden profiteert van dit voordelige abonnement, zonder bijkomende kosten.

Het kan natuurlijk zo zijn dat uw printbehoefte de ene maand groter is dan de andere maand. Print u structureel meer dan uw printbundel toestaat? Dan kunt u eenvoudig en kosteloos uw bundel opwaarderen.

Printen zonder zorgen

Bij het afsluiten van uw abonnement geeft u zelf de minimum inktniveaus aan, zodat u altijd verzekerd bent van voldoende inkt. Bovendien kunt u in het online dashboard eenvoudig uw verbruik, uw inktniveaus en uw verbruiksmaterialen monitoren. Verbruiksmaterialen worden volledig automatisch besteld, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over uw inktvoorraad.

De Epson-printers van Print365 zijn professioneel, snel en betrouwbaar. Toch kan het natuurlijk voorkomen dat er een storing of een defect ontstaat. Ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken: gedurende de looptijd van uw contract staat er altijd een technicus klaar om storingen te verhelpen.

Print bewust

Print365 werkt uitsluitend met Epson-printers die beschikken over groene en betrouwbare inkjettechnologie. Deze zakelijke inkjetprinters verbruiken hoogrendement inktcartridges, waarmee maar liefst 75.000 pagina’s worden afgedrukt, zonder tussentijds bijvullen van de inkt. Zo realiseert u een besparing tot 96% op uw energieverbruik in vergelijking met kleurenlaserprinters. Zakelijke inkjetprinters zorgen bovendien voor een aanzienlijke verlichting van de milieulasten op het gebied van recycling en logistiek, waardoor u uw milieudoelstellingen makkelijker kunt behalen. Goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

De voordelen van Epson Print365 op een rij:

* Van verborgen kosten naar voorspelbare kosten;

* Alles-in-één zakelijke printoplossing, waarbij u voor een vast bedrag per maand in de printbehoeften van uw organisatie kunt voorzien;

* Verbruiksmaterialen worden volledig automatisch besteld, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over uw inktvoorraad;

* Toegang tot uw eigen, beveiligde online dashboard, waar u het aantal afdrukken per printer eenvoudig kunt volgen;

* Gedurende de looptijd van uw contract staan technici klaar om storingen direct te verhelpen.

 

Stel hier direct uw pakket op maat samen en vraag vrijblijvend een offerte aan.